TRAILERPRODUKSJON

Filming: Odd Inge Teige, Klipp: Egil Paulsen,

Produsent: Undine AS

ÅRETS SHOW – LIVE EACH DAY

LIVE EACH DAY

Årets show er et fyrverkeri av energi og farger! Du vil kjenne at det kanskje er verdt å leve litt mer hver dag!

Dette er en av grunnene til at vi valgte å kalle showet for «LIVE EACH DAY». Visste du forresten at «Zorba» er et gresk guttenavn som betyr  «live each day»?


Bli med oss inn i en verden der alt er mulig. En verden der tanker utfordrer meninger og hvor drømmer blir til virkelighet.

En forstilling om håp, mot og aksept!


Live each day er et cirkusteater som tar opp et ømt tema om det å bli akseptert i et samfunn som virker utilgjengelig. Historien som fortelles handler om en ung gutt som drømmer om å bli del av cirkusverdenenen. Han lengter etter å bli en av de fargesprakende artistene i manesjen, og beveger seg i en verden mellom drøm og virkelighet.

Så er det opp til publikum  å avgjøre til slutt om det bare var en drøm…


Da forestillingen gikk mot slutten, var det mang en barnemunn som måtte spørre en voksen om det bare var en drøm. Eller var det virkelighet?

Hilde-Christine Brevik, TK

les hele artikkelen her

ARTISTENE

De medvirkende i årets show har  variert bakgrunn
fra både teater, dans og klassisk cirkusliv.

Les litt mer om dem her:

ANTONIN VALLA

Hovedrolle

Antonin fra Tsjekkia, spiller hovedrollen i vårt første oppsett som cirkusteater. Her formidler han det å være liten og alene i en stor verden.
Med sine 11 år har han ikke mye erfaring fra scenelivet, men derimot kommer han fra en familie med lange cirkustradisjoner. Han har det rett og slett i blodet!

RONJA GUJORD

Cirkusets prinsesse

Ronja er ikke bare daglig leder av Cirkus Zorba, men også hestefrelst! Hun har en enorm lidenskap for dyr og deres trivsel. Noe som synes godt når du møter henne og hennes vakkre Orlovtraver, Kapral, i manesjen i en magisk og harmonifull opptreden. Her står hestens frihet og vilje i fokus.

ANNA LEÒN

Aerial ring & Aerial tissue

Anna er profesjonell danser med utdannelse fra den statlige ballettskolen i Köln. I voksen alder falt hun for manesjens magi og startet sin karriere for fullt. Med sin luftige, vågale akrobatik og de grasiøse, sensuelle bevegelsene fra dansens verden finner hun den perfekte symbiosen for et fullendt show som definitivt setter hjertet i halsen. Anna har et reportoaire som strekker seg fra Las Vegas over "Cirkus Award Passau" til "Monte Carlo Magic Stars".

THOR GUJORD

Domptør med hjerte for geit

Geiter har siden Cirkus Zorbas oppstart i 1992 vært stor del av varemerket til familiebedriften. Hils på de sprelske geitene Mette og Marit samt påfuglduene i harmonisk lek med matfar Thor.

LIISA NÄYKKI

Tightwire

Liisa er en mester i sitt felt. Se henne mens hun danser elegant på stram line og gjør piruetter!

RAMONA REINVALL

Candle contortion

Finnske Ramona har gjort sit hobby til profesjon. Fra ung alder som spesiellinteressert og talentfull gymnast, til "Linnanmäki Circus School Performing Group " over "Beijing International Art School" helt til "China Wuqiao acrobatic school ".
I hennes magiske nummer balanserer hun 5 kronlysholdere på både hender, føtter og munn mens hun dreier kroppen i helt uvirkelige posisjoner.

MATTI KOSKELA

Handstand

Når Matti gjør sitt opptreden er det ikke sjelden man hører beundrende gispelyder fra både store og små. Han er den som får den lille gutten til å lure på om han er i denne - eller drømmenes verden i begynnelsen.
Matti er også utdannet ved "China Wuqiao acrobatic school".

RAMONA & MATTI

Akrobatisk Duo

Disse to er rett og slett en opplevelse å se på sammen. En fantastisk kombinasjon av balanse, styrke og symmetrisk harmonifulle, akrobatiske stunts!

ANTONIN NAVRATIL

Washington Trapez

For første gang i Cirkus Zorbas manesje kan vi presentere Washington Trapeze! Antonin er luftens konge og svinger seg både høyt og lavt helt uten sikkerhet mens han balanserer på en stol eller på hodet. Tør du å se?

PETER & AMIRA

Harmonisk lek

Harmoni, samspill og lek står sentralt når Peter og Amira entrer manesjen. Disse to gir både smilebånd og lattermuskler en god trim.
Peter er del av cirkusfamilen Zorba og har tidligere vært med i Norske talenter der han viste fram en helt annen side av seg selv og imponerte hele Norge med sine triks på pålen.

JIMU MAKURUMBANDI

Koreograf

Jimu er en multi-talentert musiker, danser, koreograf og skuespiller. Han har vært med på å skape den røde tråden i overgangene mellom de enkeltes opptreden og fortellingen til gutten som ønsker å passe inn samt koreografert en del av brikkene til "årets show!"
Til daglig underviser han både barn og voksne innen klassisk dans for Operaen i Kristiansund. I hjemlandet, Zimbabwe, er Jimu kjent for musikken sin. Jimu har erfaring som danser og koreograf i store nasjonale og internasjonale kulturinstitusjoner som den "nye Operaen i Oslo" og "Spectrum Dance Theatre" i Seattle, USA, der han instruerte Disneys prosjekt "Musicals in schools".

SYLVIA CRAMEROVA

Hula-hoops

Tsjekkiske Sylvia mestrer rockeringer på en måte du aldri før har sett. Hun er ung, men har en lang karriere som cirkusartist bak seg og har turnert cirkusverden rundt allerede som 21-åring.